Vores Frokostordninger

Cana Catering leverer dagligt mad til firmaer i København samt Roskilde omegn fra vores køkken. Vi har flere års erfaring fra Catering- og Restaurations- branchen. Vi tilbyder kantineordninger, mad ud af huset til arrangementer eller arrangementer i huset af højeste kvalitet.

Kendetegnende for vores ordning er, at al mad tilberedes med fokus på årstidens friske råvarer og med hovedvægt på nærende og velsmagende mad, med sunde alternativer. Vi udarbejder ugentlig menuplaner for huset samlet. Derved sikres varieret, sund og nærende kost dagligt.

Alt efter aftale leverer vi pålæg, salater, lune og varme retter samt diverse tilbehør. Derudover har vi altid friskbagt brød af forskellige slags og efter egen opskrifter.

Det er således ikke nødvendigt for kunden at have køkkenfaciliteter til rådighed. Kendetegnende for vores ordning er, at al mad tilberedes med fokus på årstidens friske råvarer og med hovedvægt på nærende og velsmagende mad, med sunde alternativer. Vi udarbejder ugentligt menuplaner for hver virksomhed. Derved sikres varieret, sund og nærende kost dagligt. Vores erfaringer er; et glad personale er lig med højere ydelse og højere arbejdsmoral. Fælles for Cana Caterings medarbejdere er glæden og stoltheden ved at arbejde med friske råvarer og tilberede dem til det færdige og perfekte resultat.

Samarbejdsbetingelser for frokostordning:

Ændringer af frokostordning:

Pr. e-mail senest dagen før inden kl. 11.00. Her skal evt. til- eller afmeldinger ske. Skulle der være veksling af antal oplyses dette uge for uge. Vi hjælper med at sende en lille reminder.

Opsigelse af frokostordning:

Frokostordningen løber indtil den opsiges af en af parterne. Aftalen kan opsiges med en uges varsel.

Leveringspriser ved frokostordning:

Fri levering.

Service ved frokostordning:

Servicet skylles efter brug og stilles i de medfølgende kasser, der anbringes synligt som aftales. (Da vi står for rengøringen af service bagefter).

Menuplan for frokostordning:

Som udgangspunkt får kunden den ugentlige frokostmenu ved levering af frokostordningen om Mandagen.

Betaling af frokostordning:

Alle priser er eksklusive moms 25 %. Betalingsbetingelser: Netto kontant 8 dage, fakturering foretages en gang om ugen.

Betalingen skal skal ske på Konto 2232 3495 5544 72.
Husk og anfør firmanavn

Prisregulering af frokostordning: Vi forbeholder os ret til at regulere vores frokostordning priser, og tilstræber at det gøres en gang årligt i henhold til forbrugerprisindekset.

Erstatningsansvar ved frokostordning:

Cana catering har selvfølgelig en erhvervs og produkt ansvarsforsikring, der vedrører person og tingskader.

Derudover er der almindelig erstatningspligt for service som afholdes af modtager overfor Cana Catering Aps, tilfælde af at dette skulle bortkomme eller gå itu i låne perioden.

Dette var lidt om os og de ideer vi har om Jeres frokost ordning.

I er selvfølgelig meget velkommen til at kontakte os pr. mail eller komme et smut forbi, vi er at finde i Værløse Golfklub. Vi hører gerne både ris og ros.

Vi ser frem til at leverer – mad der smager.